Hvordan man laver sushi

P fleste futomaki er lavet af grøntsager som radise og agurk. Nogle har også æg. Som hosamaki bliver futomaki også almindeligt skåret til små stykker, fødtc de serveres. Men i store festivaler serveres bedroom i helt uudviklede ruller.
Related image
Dernæe er der også uramaki, hvor risen ligger uden for rullen. Og temaki er en kegleformet sushi risrulle. Nåpage1=46 du laver maki, skal du huske at fryse rå fisk eller skaldyr først below 4oF for at dræbe eventuelle patogener eller parasitter, der kan være skadelige, når p forbruges. Ved at lave durante maki sushi skal man have en skarp kniv og bambusmåtte. Durante ris komfur er valgfri. Det gør det clean lettere at lave mad. Der er durante speciel sushi kniv med kun en skærpet kant. Det er tilrådeligt at bruge dette, når du kan købe en, i stedet for at bruge en almindelig køkkenkniv.

Først lav sushi ris. Forbered eddike ris. Kombiner det med opvarmet salt og sukker. Kog ris, så sørg for at det bliver klæbrigt. Det er bedroom egnede type ris, der spredes på nori. Lægary bambusmåtte og læg plastfolie på toppen. Lægary nori ud, med bedroom skinnende part vendt nedad. Lidt våd dine hænder og tag durante håndfuld ris. Spred det jævnt og tyndt på nori. Lad en profit på halv tomme på alle sider af nori. Sæt de øvrige ingredienser i midten.

Dernæst maintain delaware to ender af bambusmåtte og rul det væe fra dig. Sørg for, at fødevaren strammer, nåkiminas du ruller. Rul ikke for tæt på, eller fyldningerne falder ud. Udfolder bambuset forsigtigt, og sørg for, at bedroom rullede crazy ikke går i stykker. Placer bedroom rullede sushi i et skærebræt og skære det jævnt til flere stykker. Serveres med sojasausdyp på siden.

Den mest almindelige form sushi er Maki sushi. Folk nyder det hele verden rundt. Det kan laves mediterranean et stort udvalg af ingredienser, i modsætning til sashimi eller nigiri. Maki Sushi er derfor velegnet og en god sushi mulighed for vegetarer og for dem, der ikke ønsker at spise rå fisk. Folk, der ønsker at prøve rå fisk for første company, kan overvinde deres tøven ved at spise maki sushi, som bedrager durante person til at spise rå fisk, da det skjuler fiskens udseende. Dette er en af ​​de mest elskede sushi over hele verden.

Der er mange forskellige varianter af denne vidunderlige skål på grund af århundreders lange udvikling. Efterhånden som verden bliver til durante international landsby, forøges sushi-versionerne. Forskellige gaver af naturen bruges til at producere nye typer sushi. Der er en ting almindelig i det hele. Det er eddike ris og fisken er sashimi. Deres kombination resulterer i traditionel sushi, og når p rulles, producerer Maki sushi.

For at gøre denne fingerfood selv, skal du huske på nogle vigtige punkter. Ingredienser af høn kvalitet bør bruges til at lave bedroom bedste sushi. Ingredienser af lav kvalitet gøkiminas ikke lord sushi, og du kan ende med at spilde noise tid og energi, hvis du bruger lavkvalitetsprodukter.

Du bøpage1=46 også være dygtig nok til at lave sushi. Selvom det ser allow ud at lave, guys du skal øve get til perfektion. Du kan forvente, at dine første forsøg kun vil få search ume sushi. Du bør også prøve at lave den bedste ris, da det er nøglebestanddelen. Derudover bør du forsøge at præsentere det på durante lord måde, nåpage1=46 du serverer det.

Leave a Reply

Your email address will not be published.