Om SUP

SUP står för Stand Up Paddleboard och är en fluga som har blivit väldigt populär i Europa och särskilt i Sverige. Paddleboard går tillväga att en person står på en paddleboard liknande en surfingbräda och paddlar sig framåt med en paddel.
Med noga uttänkt form och egenskaper, kan du använda din paddelbräda i allt från sjö till hav. Variationen av vattentyper ger fler möjligheter att bruka din Stand Up Paddleboard, beroende på vilken vattentyp som du har din paddleboard i.
SUP Paddleboard
För att få ut det mesta av en SUP upplevelse är att välja rätt paddleboard. Upplevelsen skiljer sig stort med paddleboard om du har valt en paddelbräda som är anpassad för din SUP aktivitet. Paddelbräda finns i hårt material eller som upplåsbar. Till synes är båda alternativen lika, men de har en viss skillnad i form och egenskaper. En hård SUP är skapad för högre fart, har ett starkare glid och är bättre att ha om du vill slippa blåsa upp din SUP varje gång och vill ut snabbare i vattnet. Fördelen med en uppblåsbar SUP är att den är smidig att förvara och att den är lätt att ta med och utforska nya vattentyper dit du rest.
Vad är SUP Yoga?
SUP finns i olika varianter och med den smarta paddelbrädan är möjligheterna stora att göra mer än att bara paddla. En ny trend inom SUP är SUP Yoga som är yoga som utförs på din paddelbräda. SUP Yoga är en träningsform som är uppbyggd precis som traditionell yoga och som är fokuserad på kombinationen av balans och styrketräning på stilla vatten.
Stand Up Paddle https://stockholm-sup.se träningsformen SUP. För att upptäcka och njuta av Stockholms skärgårdar har det skett ett byte från att hyra kajak Stockholm runt till att ta en paddleboard Stockholm runt. SUP är en träningsform som är till för både unga och gamla och som bidragit till en ny uppskattad utomhusaktivitet när det är strålande Stockholms väder. Vid vattenaktivitet är Stand Up Paddleboard ett bra val som passar för alla åldrar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.