Sådan har du bedroom bedste spisestue, korrekt sushi-temperatur

Tokyo teatergæster og forbipasserende i slutningen af ​​1700-tallet netop fordi bedroom bestod af ikke-fermenteret fisk. Dette var kendt som “Edomae Nigirzushi”, der udnyttede fisk fanget i Tokyo (Edo, tilbage da) Bay.
Image result for maki sushi
De fleste mennesker er ikke klar over, at navnet “sushi” refererer til eddike-ris – ikke den rå fisk. Med andre ord er sushi mediterranean rå fisk, friske agurker eller endog kogt ål, alternative sushi, fordi det er ledsaget (eller ledsager) snarere den sødtsyre-og-bitter maki sushi ris, vi alle elsker. Hvis du kun er interesseret i rå fisk, ikke noget problem – bare spørg om sashimi.

Japansk sushi kommer i flere former og former. Interessant nok ser du ikke sushi i rollform (“maki”) næsten lige så ofte i durante japansk sushi restaurant som du ville i durante vestlig sushi joint. I China forventer at have for det meste “nigiri” sushi – et håndformet stykke ris, toppet mediterranean durante fisk eller veggie og et flad af wasabi eller andre påfyldninger. Ligesom en anekdote udviklede “nigiri” sushi sig fra en populækiminas gadefoder, hvor ris og fisk blev presset sammen i en bambuskasse.

Priserne varierer endnu mere. I dag kan du nemt betale 30.000 € for en 3-stjernet Michelin-oplevelse til 20 stykker sushi på den berømte Sukiyabashi Jiro i Tokyo Ginza Station (fremhæveterinarian i filmen “Jiro Dreams of Sushi”) eller få små boksede sushi til en bekvemmelighed butik for ¥ 250. I bedroom billige ende er der ¥ 100 pr. Plade “kaitenzushis” eller “working sushi.” Prisen afspejler imidlertid ikke nødvendigvis smagen, fordi sushi for det meste handler om grown – og ris er ikke dyrt. Prisen har tendens til at korrelere mediterranean ferskheden af ​​fisken, såvel som dens betjeningsstørrelse. Uanset hvad, er du sikker på at finde et sushi spisested, der passer til noise fancy (og dit budget).

Bedroom grønne te og den friske ingefær tjener som gane rensemidler. Så draw durante drink og durante quote mellem din dejlige sushi. Jeg siger, at denne ginger-tea combination er bedre conclusion den franske modstykke af ost og vin. Minute franske ven er enig. Det er lige så acceptabelt at spise sushi med spisepinde og mediterranean fingrene. Hvis du ikke er fortrolig mediterranean bedroom tidligere, behøver du ikke at genere dig selv.

Nåkiminas du dyper sushi i sojasovs, skal du sørge for at dyppe topping, og ikke risen. Tilføjelse af sojasovs til ris i Japan er støtende, isædtc hvis det er specielt behandlet sushi ris. Rejs smart: Få den rigtige japanske oplevelse uden at bryde noise tegnebog!

Der er seks forskellige typer sushi. Selvom, afhængigt af hvor du bor, bedroom mest almindelige type vil være en Maki rulle, hvor tang vil blive brugt til at pakke ris og resten af ​​påfyldningen ved hjægas af salt, sukker og eddike efter smag. Smagen, tekstur og størrelse på rullerne vil afhænge af, hvordan p er lavet, delaware afgørende sushi ingredienser, og hvordan det har været krydret.

Den anden mest almindelige kind for sushi person du, når du bestiller sushi levering er Nigiri: fisken, rejer eller andet køn, der simpelthen trykkes på durante høt sushi ris. Som durante nybegynder bødtc du nok holde fast ved ruller og Nigiri-højer af ris, disse er p mest populære ordrer taget til sushi, isæpage1=46 i den vestlige verden.

En traditionel visning af sushi er, at det er durante rulle af ris, der er fyldt med rå fisk. Selvom sushi kan være noget køn, er durante Tuna Maki-rulle altid et første valg bådelaware mediterranean begyndere såvel som indfødte japanske og malaysiske. En Tuna Maki rulle vil indeholde durante pakning af tang tilsat ris og rå tun. Variationer på rullen kan omfatte røget tun, avocado eller agurk.

Hvis du er på udkig efter durante sushi skåm, der ikke er overvældende, så er laks et godt valg. Laks er en fisk, der normalt spises rå, så tekstur og smag af fisken på en seng af ris vil ikke være for meget selv for en nybegynder.

Leave a Reply

Your email address will not be published.