Skönhetskliniken

Välkommen till vår skönhetsklinik. Vi är en klinik som utför det mesta inom fillers och botox. Hos oss arbetar certifierad personal som behandlar områden inom botox, fillers och behandling av microtoxin och body sculpting. Vår legitimerade personal är kända för deras expertis och moderna metoder på behandlingar inom skönhet.
Vår klinik erbjuder konkurrenskraftiga priser inom sökområdena botox Göteborg och fillers Göteborg med marknadsmässigt utbud likt skönhetskliniker Stockholm och övriga Sverige.
Vi vill alltid att du ska trivas med ditt besök och de behandlingar som du utför på vår klinik. Vår skönhetsklinik gör allt för att bli ett förstahandsval för dig som vill välja en skönhetsklinik i Göteborg inom botox och fillers.Is A Microblading Artist Career Right For You? | Microblading Training

Bästa fillers Göteborg
Om du söker på ”skönhetskliniker Göteborg” får du upp en mängd olika kliniker inom Göteborg som har fillers erbjudande, men som saknar kompetens. Hos oss får du specialiserad och certifierad behandlingspersonal som möter dina önskemål i linje med att ge dig de bästa fillers i Göteborg.
Vi på skönhetskliniken använder Hyaluronsyra som är framtagen för att ge en naturlig effekt på det området som du vill behandla. Det är ett material som kroppen naturligt producerar och som kroppen samarbetar väldigt väl med. Förutom lätt irritation direkt efter en filler behandling är det i princip omöjligt att vara allergisk mot fillers eller att kroppen skulle stöta bort syran som injiceras.
På vår klinik har vi som mål att våra legitimerade behandlare ska ge dig ett naturligt resultat som du är nöjd med och som du trivs med. Hos oss på Södra Hamngatan 59 i Göteborg har vi fillers erbjudande på vår klinik inom de flesta områden och behandlar allt inom fillers käklinje, fillers haka, fillers näsa för att nämna några vanliga områden vi behandlar. Vår klinik vill alltid ge dig de bästa fillers Göteborg stads skönhetskliniker har att erbjuda.
Botox pris
Botox varierar i pris. Beroende på storleken av område som du vill behandla och vilken typ av behandling som du vill göra med botox varierar priserna https://www.gotaklinik.se/.
Du kan exempelvis göra botox kråksparkar, botox argrynka eller botox käke för att nämna några utav områdena som vi kan behandla.
Fullständigt pris ges när du har din konsultation med din behandlare som du träffar innan behandlingen. Där går ni tillsammans igenom vilket område du önskar göra botox, om du gjort botox innan eller om det är första gången med botoxbehandling. Det är under vår konsultation som våra legitimerade behandlare ger sin åsikt om vilken behandling med botox som ger dig ett slutresultat som passar dig och som du är nöjd med.
Hur går det till vid en botox injektion?
Först av allt kommer du att få fylla i en hälsodeklaration innan din botoxbehandling. Därefter har du en kort konsultation tillsammans med en eller flera av våra behandlare för att förklara proceduren, kostnad och för att besvara frågor och funderingar. Även om det är din första behandling eller om du har gjort botox innan, så ska du känna dig trygg med oss som behandlare och ett av de stora skälen till konsultationen är för att våra behandlare ska ge sin åsikt om din behandling.
Behandlaren kommer rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Fortsättningsvis blir det att vi injicerar små mängder botox där det markerats med pennan tidigare. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på vilken del av ansiktet som ska behandlas är proceduren över inom ett par minuter. Vissa områden är mer känsliga, men en botox injicering är vanligtvis relativt smärtfri.
Botox är även en behandling som är hälsofrämjande och problemlösande för kroppen. Botox är hjälpande mot huvudvärk och migrän och för att lugna överspända muskler. Botox i pannan ger effekt direkt i musklerna i pannan och din glabella, även kallat argrynkan, slappnar av och du spänner inte pannan lika mycket, vilket skapar migrän.