SUP – Vad är det?

StandUpPaddleboard eller SUP som det förkortas är enflugasom har blivit väldigtpopulärrunt om i världen och speciellt i Europa och Sverige. SUPgårtillväga att utövaren står på en paddleboard liknande en surfingbräda och paddlar sig framåt med en paddel.Stand Up Paddle Board Rental - Agios Georgios by Crazy Sports

Med noga uttänkt form och egenskaper, kan du bruka din paddleboard i alla olika typer av vatten. Med olika typer av vatten kommer även fler möjligheter att bruka din paddelbräda, beroende på vad för typ av vatten som du har din paddleboard i.

Paddleboard

När du ska utöva SUP är det viktigt att välja en relevantpaddleboard. Det gör stor skillnad i användandet avSUP om du har valt enpaddleboard som ärtill för din SUP aktivitet.SUPfinns i hårt material eller som upplåsbar. Till synes är båda alternativen lika, men de har en del egenskaper som skiljer dem åt. En hård paddle board är gjord för högre fart, har bättre glid och är bättre att ha om du vill undvika attpumpa upp din paddelbräda varje gång och vill ut på vattnet direkt.Den stora fördelen med en uppblåsbarpaddleboard är att den är smidig att förvara och att den är lätt att ta med och provapå nya SUP möjligheter dit du reser stand up paddle.

SUP Yoga

Inom SUP kan du göra det mesta och med den specialdesignadepaddelbrädanstår dörrarna öppna för att paddla på nya sätt.Vad som trendar inom SUP är SUP Yoga som är yoga utförd påpaddelbräda.SUP Yoga är en träningsform som är anpassat efter traditionell yoga och som är fokuserad på att kombinera balans och styrketräning i miljö av det lugnande vattnet.

StandUp Paddle Stockholm

SUP är väldigt populärt i Stockholm. För att upptäcka och njuta av Stockholms vattendrag har det skett ett byte från att hyra kajak Stockholm runt till att ta enSUP Stockholm runt.SUP är en träningsform som passar både unga och gamla och som bidragit till en aktivitet att göra utomhus när det är strålande Stockholms väder.Vid vattenaktivitet ärStandUpPaddleboard en upplevelse som passar förallaåldrar.