Varför Botox?

Botox är till för att mjuka upp din spända muskulatur och för att skapa volym och ge ett lyft till förslappad hud.Botox används vanligtvis till ansiktet för att behandla olika områden och dess muskulatur, men kan anpassas för behandling av exempelvis svettkörtlar i armhålor. Botox i pannan används när du vill åtgärda din glabella, få bortargrynkan eller vill få bort linjer i pannan.Botox Stockholm, Göteborg | Pris från 2 000 kr | MyBotox Clinic

Dina muskler i ansiktet hör ihop och när du använder vissa delar av ansiktet påverkas resten av ansiktet. Det påverkas när du spänner käken eller när du behöver kisa med ögonen som du får linjer i pannan eller rynkig panna.Med botox kan du motverkaEn botoxbehandling ger effekt på} hängiga ögonlock, gummy smile och du kan bli smalare i ansiktet.

Botox är även en behandling som är hälsofrämjande och problemlösande för kroppen. Botox är en effektiv metod mot huvudvärk och migrän och för att skapa lugn i överspända muskler.När du behandlar med botox i pannan lugnar dumusklerna i pannan och din glabella, även kallat argrynkan, slappnar av och du spänner inte pannan lika mycket, vilket i många fall ger upphov till huvudvärk eller i värsta fall migrän.

Botox pris

Botox i Göteborg har olika prisklasser. Beroende på hur många områden som du vill behandla och vilken typ av behandling som du är i behov av med botox skiljer sig priserna åt.

Du kan exempelvisgörabotox panna,botox ögon eller botox gummy smile för att nämna några utav områdena som går att behandla.

Svar på hur mycket det kommer att kosta ges i samband med konsultation hos våra behandlare som du träffar innan botox injiceringen. Ni diskuterar vilket område du vill habotox, om du gjort Botox göteborg förut eller om det är första gången för dig. Det är under vår konsultation som vår legitimerade behandlare ger sin åsikt om vilkenbehandling med botox som ger dig ett slutresultat som passar dig och som du är nöjd med.

Botox injektion – Procedur?

Hälsodeklaration är det första du fyller i innan din kommande behandling. Efter dethar du en kort konsultation tillsammans med din blivande behandlare för att ta dig igenombehandlingen, pris och för att besvara möjliga frågor.Även om det är din första behandling eller om du har gjort injiceringtidigare, så är det viktigt att du känner dig trygg med oss som klinik och ett av de stora skälen till konsultationen är för att din behandlare ska gesitt utlåtande om din behandling.

Behandlingen startas genom att rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Det är med en tunn nål som vi injicerar små mängder botox där markeringarna är gjorda. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på vilken del av ansiktet som ska behandlas är proceduren över inom ett par minuter. Vissa områden är mer känsliga, men en botox behandling är vanligtvis relativt smärtfri.

Botox före och efter

Efter att du har gjort din botox är det vanligt att du undrar ”när kommer effekten av botox?”Effekten och resultatet varierar från person till person beroende på hur väl din kropp samarbetar med botox. För att se full effekt av din botox behandling kan det ta upp till två veckor innan du ser slutresultatet. Din botox behandling varar mellan 3-6 månader och behåller sin elasticitet och varaktighet mer för varje behandling du gör. Med kontinuerlig behandling med botox stärker du ditt behandlade område och du kommer att få ett slutresultat som varar längre än vad exempelvis en enstaka behandling gör.